designoverlay: show | hide | 30% | 60% | 90%

De Expeditie Bladenmaken

25/07 - Tijdens de Expeditie Bladenmaken (NVJ Academy) krijgen twintig (freelance)redacteuren van publieks- en opinietijdschriften, omroepbladen en sponsored magazines de kans hun redactionele talenten aan te scherpen.

De Expeditie Bladenmaken duurt vijf dagen en biedt elke dag nieuwe, bijzondere ervaringen. Centraal staan het aanscherpen en verdiepen van je journalistieke vaardigheden, het stimuleren van je creativiteit en het delen van je kennis en ervaring met collega's uit het vak.

Elke dag liggen de ontmoetingen en activiteiten in het verlengde van een specifiek thema. Ook de locaties wisselen per dag. In de avonduren gaan de deelnemers in groepjes aan de slag met een opdracht.De ervaringen van de deelnemers aan voorgaande edities van Expeditie Bladenmaken lees je in de ExpeditieBlogs.

Details  
Dit jaar is de Expeditie Bladenmaken van maandag 9 tot en met vrijdag 13 september 2013. Het programma is afgestemd op beginnende schrijvende redacteuren. De Expeditie Bladenmaken duurt vijf aaneengesloten dagen en vindt plaats op dagelijks wisselende locaties, gelegen in en rond het centrum van Amsterdam. De deelnemers overnachten in een hotel. Er is een terugkomdag in oktober. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Het is niet mogelijk om je voor slechts één van de dagen in te schrijven.

Aanmelden  
De inschrijving staat open voor schrijvende redacteuren met minimaal een en maximaal drie jaar werkervaring bij publieks- of opinietijdschriften, omroepbladen of sponsored magazines en geen cheffunctie vervullen. Deelname is gratis. Er is plaats voor 20 deelnemers.

Aanmelding staat open tot en met maandag 5 augustus 2013. Belangstellenden kunnen zich hier inschrijven.

Selectie  
De selectie van de deelnemers geschiedt door de Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften (COP). Medio augustus ontvangen alle inschrijvers per e-mail bericht of zij tot de gelukkige deelnemers behoren. Iedere deelnemer ontvangt het Handboek Tijdschrift van Ingrid Cramer en Marina Zwaan cadeau.

agenda


    Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, null given in /home/fla/domains/ww.fla.nl/public_html/wp-content/themes/netwerkscenario/sidebar-agendaWidget.php on line 37

    Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/fla/domains/ww.fla.nl/public_html/wp-content/themes/netwerkscenario/sidebar-agendaWidget.php on line 39