designoverlay: show | hide | 30% | 60% | 90%

Afschaffing zelfstandigenaftrek

27/08 - FNV KIEM komt met handige rekentool

Over drie weken, op Prinsjesdag, horen we of het kabinet inderdaad 500 miljoen euro wil weghalen bij de aftrek voor zelfstandigen. FNV KIEM heeft vandaag een website gelanceerd om de aandacht van politiek en belanghebbenden te vestigen op de dreigende problemen als gevolg van deze maatregel.

Op de site, blijfjijzzper.nl, kun je met een handige tool berekenen wat je netto-inkomen wordt als zelfstandigenaftrek en startersaftrek worden afgeschaft.

Net als FNV KIEM begrijpt de FLA niet hoe het kabinet kan beweren in te zetten op de creatieve industrie als topsector en cultureel ondernemerschap terwijl het de randvoorwaarden daarvoor onderuit haalt.

Ondertussen laten we van ons horen en hopen we het kabinet op andere gedachten te brengen. Op de site van FNV KIEM vind je ook een mini-enquête en een petitie; de resultaten hiervan worden aangeboden aan de Tweede Kamer.

nieuwsbrief_450


 

 

agenda


    Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, null given in /home/fla/domains/ww.fla.nl/public_html/wp-content/themes/netwerkscenario/sidebar-agendaWidget.php on line 37

    Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/fla/domains/ww.fla.nl/public_html/wp-content/themes/netwerkscenario/sidebar-agendaWidget.php on line 39